Stress

Stress - hvordan håndterer vi det?

 

Et foredrag om hvordan vi håndterer stress, kan være med til at hjælpe Jer med at spotte, forebygge og håndtere stress.

Foredrag for ledere

Med et foredrag for ledere om, hvordan stress håndteres, får lederne både inspiration og konkrete værktøjer til at spotte medarbejdere med stress, forebygge stress og håndtere stress.

Der er mange begrundelser for, at man som leder skal beskæftige sig med, hvordan stress spottes, håndteres og forebygges. En indsats mod stress giver bla. En reduktion i sygefraværet, et bedre psykiske arbejdsmiljø, fastholdelse af medarbejdere, færre fejl og større produktivitet.

Foredrag for medarbejdere

Med et foredrag for medarbejdere om, hvordan stress spottes, håndteres og forebygges, får medarbejderne inspiration og konkrete værktøjer til at spotte stress hos sig selv og kollegaerne. De får viden om, hvad stress er, hvad de selv kan gøre for at blive bedre til at håndteres de belastninger, de oplever i deres arbejde og hvordan de kan forebygge, at stress opstår. Ved at sætte fokus på stress vil medarbejderne opleve, at de selv får mere kontrol over hvordan arbejdslivet påvirker dem som personer. Udgangspunktet for foredraget er, at det er helt ok at have travlt, men at symptomer på stress er et advarselssignal, der skal tages alvorligt.

Foredrag for HR- medarbejdere/ Tillidsrepræsentanter / Arbejdsmiljørepræsentanter

Et foredrag for de ansvarlige for virksomheden, arbejdsmiljøer m.v. kan være med til at fokuserer den forebyggende og afhjælpende indsats mod stress, således at man sætter ind der, hvor det er vigtigst og mest effektivt.

 

Vil du vide mere? send email til AKON eller ring til tlf.: 96444008

 

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

Åbningstider

mandag-torsdag kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

etiskkodeks

codeofcare logo

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere