Konflikter

Konflikter

 

AKON har gennem årene opbygget en særlig ekspertise i håndtering af konflikter på arbejdspladsen.
Vi tilbyder professionel konfliktmægling, også kaldet mediation, mellem to eller flere parter. Mægling er en effektiv og oftest langtidsholdbar metode, når enkeltpersoner eller grupper er gået skævt af hinanden. Vore konfliktmæglere er upartiske, og deres rolle er at lede deltagerne gennem dialog til forståelse, forhandling og holdbare aftaler.
Situationen kan også være, at samarbejdet som helhed har låst sig fast. Man kan ikke længere gennemskue, hvordan det hele hænger sammen, og hvor man skal starte. Som erfarne konsulenter kan vi vundersøge og udrede situationen, og på den baggrund medvirke til at afvikle problemer og udvikle et sundt samarbejde. Indsatserne kan f.eks. være: mægling, ledercoaching, forbedret kommunikation og feedback, afklaring af gensidige forventninger og værdier, social kapital.
Spændinger og konflikter opstår, hvor mennesker er sammen. Det er et livsvilkår. Bliver konflikterne ikke håndteret, vokser de og koster negativ energi for både de involverede og omgivelserne. Når de håndteres konstruktivt, kan de danne grobund for vækst og bedre samarbejde. AKON tilbyder derfor temadage og udviklingsprocesser, hvor arbejdspladsen opbygger en aktiv konflikthåndterende kultur.

 

Læs mere på: Center for konfliktløsnings hjemmeside

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

Åbningstider

mandag-torsdag kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

etiskkodeks

codeofcare logo

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere