Stress og udbrændthed

Stress og udbrændthed

 

AKON arbejder på alle niveauer i organisationen i forhold til stress:

  • Vi tilbyder individuelle samtaler for stressramte: både de, der fornemmer et voksende pres, de, der er i stressende situationer eller sygemeldt med stress og de, der er på vej tilbage på arbejdsmarkedet efter en stresssygemelding.
  • Vi uddanner stress-coaches som en del af det psykiske beredskab på nogle arbejdspladser.
  • Kurser i stresshåndtering udarbejdes designet til den enkelte arbejdsplads.
  • Vi giver ledere sparring til håndtering af medarbejdere, der er under pres.
  • Vi støtter organisationen i at udvikle en stress-politik og det nødvendige beredskab.

 

Hos Akon opfatter vi stressresponsen som en naturlig reaktion på en presset situation. Vi ved, at stress kan opleves forskelligt og have mange forskellige årsager. Vi tilbyder individuelle samtaler for dig, der oplever enkelte stresssymptomer, og dig, der har så kraftige stresssymptomer, at det er svært for dig at gå på arbejde. Måske er du sygemeldt og har brug for råd og vejledning for at komme tilbage på din arbejdsplads. AKON kan også hjælpe dig og din arbejdsplads med at finde en god løsning for, hvordan du kommer i gang igen.

Selvom stress rammer individet, mener AKON, at årsager til stress ofte findes i samarbejde med organisationen og således også skal løses i fællesskab. Foruden individuelle forløb tilbyder AKON derfor sparring til ledere, der står tøvende over for arbejdet med stress i deres organisation. Vi tilbyder støtte til MED- og arbejdsmiljøorganisationer, der skal udarbejde en stresspolitik. Vi uddanner stresscoaches, der kan blive en del af jeres beredskab på arbejdspladsen. Endelig tilbyder vi kurser i stressforebyggelse og –håndtering. Alle ydelserne tilpasses den enkelte arbejdsplads.

Hos AKON mener vi, det giver mening at arbejde både forebyggende og behandlende med stresshåndtering. Dels med henblik på at nedbringe de menneskelige omkostninger og dels af hensyn til organisationens økonomi.

 

Læs mere om stressforebyggelse på arbejdspladsen: www.arbejdsmiljoviden.dk www.etsundtarbejdsliv.dk/stress

Læs mere om, hvordan I kan sætte fokus på stressforebyggelse på arbejdspladsen: www.frastresstiltrivsel.dk/stress

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

Åbningstider

mandag-torsdag kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

etiskkodeks

codeofcare logo

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere