Vold og trusler

Vold og trusler

 

Vi tilbyder støtte og sparring til enkeltpersoner, grupper, ledelse og organisationer, der i deres arbejde udsættes for vold og trusler. Vi kan tilbyde:
• Supervisionsforløb til grupper omkring f.eks. demente borgere.
• Ledersparring omkring organiseringen af et kriseberedskab.
• Kurser for personalegrupper og ledere, der fra tid til anden skal håndtere vrede borgere.
• Bearbejdende samtaler til enkeltpersoner eller grupper efter en oplevelse med vold og trusler.
• Træning i mental robusthed (dette er særligt aktuelt, hvor man arbejder med udadreagerende borgere).

 

Vold og trusler afspejler dyb frustration og manglende mestringsstrategier. Det er værdifuldt at have en viden om, hvorfor mennesker går til disse yderligheder. Det er også værdifuldt at vide, hvordan man håndterer den vrede og udadreagerende. Dertil er det vigtigt at vide noget om, hvordan man håndterer sig selv i situationen, og hvordan man støtter en kollega, der har været udsat for vold og trusler. Viden giver os mulighed for at agere fornuftigt og derved bevare kontrollen i kontrast til situationen, hvor man overvældes af følelser som f.eks. følelsen af magtesløshed. Hvor man oplever at "tabe sig selv" i situationen, vil der være behov for bearbejdning. Hvor der er en permanent oplevelse af tab, kan der være behov for terapi.

Den gode nyhed er, at vi overvejende bliver stærkere af det, vi udsættes for. Samtidig skal vi ikke være blinde for at vold og trusler for nogle fremkalder en krisereaktion, der kan forfølge dem i årevis.

 

læs mere om forebyggelse af vold og trusler her: www.voldsomudtryksform.dk

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

Åbningstider

mandag-torsdag kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

etiskkodeks

codeofcare logo

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere