Mindfullness

Mindfulness

 

- et tilbud til organisationer, der ønsker at forebygge stress og fremme trivsel

AKON tilbyder jer en mulighed for at lære metoden at kende og få jeres egen mindfulnesspraksis på kun 8 uger. Vi laver mindfulnessforløb i grupper, og inddrager mindfulness i vores samtaler, såfremt klienten ønsker det.

Vi tilbyder mindfulnessforløb til organisationer, der ønsker at bruge metoden som en hjælp i arbejdet med at fremme trivsel og forebygge stress på arbejdspladsen. Vi anbefaler jer at gennemføre et kursus, hvor I bliver introduceret til begrebet mindfulness og får konkrete teknikker, I skal arbejde med mellem kursusgangene. Der vil også være en introduktion til stress, stressforebyggelse og stresshåndtering.

Forskning peger på, at koncentration og psykisk velbefindende styrkes ved at praktisere mindfulness. Metoden viser gode resultater som behandling for bl.a. stress og depression, men er også en effektful måde at komme mere til stede i sit liv. Den kan således bruges af enhver, der ønsker større koncentration og nærvær i hverdagen.

Udover at være et godt redskab til at håndtere stress og fremme trivsel, er der forskning, der peger på, at mindfulness øger vores produktivitet og mindsker risikoen for arbejdsulykker

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

Åbningstider

mandag-torsdag kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

etiskkodeks

codeofcare logo

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere