Samtaler om psykisk arbejdsmiljø

Samtaler om psykisk arbejdsmiljø

 

AKONs erfaring med at løse problemer og skabe udvikling giver os et godt udgangspunkt for at tale med dig, der oplever dig udfordret af dit psykiske arbejdsmiljø. Vi tilbyder forskellige samtaletyper; fra krisehjælp over sparring og coaching til egentlige terapi- og behandlingsforløb. Vore konsulenter repræsenterer mange fagligheder, så vi kan tilbyde dig en samtalepartner med de bedste forudsætninger for at tale med dig i netop din situation.

Vi kan tale med dig, der føler dig stresset. Vi kan hjælpe med at forebygge, at en stresset periode udvikler sig til alvorlige stresssymptomer. Er du sygemeldt, kan vi tilbyde dig behandling og hjælpe dig tilbage på arbejde igen. Du er også velkommen til at tage os med på råd, hvis du som leder eller medarbejder skal planlægge samtaler om trivsel og sygefravær.

Måske har du oplevet grænseoverskridende adfærd eller en udadreagerende borger, eller måske har du været involveret i konflikter eller mobning på dit arbejde. AKON kan i så fald tilbyde dig en upartisk samtalepartner, som kan hjælpe dig med at håndtere dine reaktioner på situationen. Vi støtter dig og hjælpe dig med at få klarhed over dine handlemuligheder i en svær situation.

Vi tilbyder også sparring til ledere, der skal opsige medarbejdere. Desuden kan vi tale med dig, der er blevet opsagt og har brug for støtte til at takle opsigelsesperioden og komme godt videre i dit arbejdsliv.

En samtale med en professionel kan have stor værdi for både medarbejderen og virksomheden. Arbejdsskadestyrelsen oplever en stor stigning i anmeldelser af arbejdsskader, der vedrører psykisk arbejdsmiljø. Omkostningerne er store, både for individet, virksomheden og samfundet. At bede om hjælp, når man oplever sig udfordret af sit psykiske arbejdsmiljø, er essentielt og legitimt.

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

Åbningstider

mandag-torsdag kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

etiskkodeks

codeofcare logo

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere